VRT haalt Panorama opnieuw van het internet na publicatie onderzoek De Morgen

January 27, 2020

Op 27 december 2019 stond de Panorama reportage Onpartijdigheid Verzekerd nog steeds online :

 

 

 

 

In Panorama wordt uitgelegd hoe 1 van de 2 meest gebruikte verzekeringsbedrog strategieën in zijn werk gaat : simulatie-aggravatie.

 

Hetzij : we sturen nietsvermoedende ongevalsslachtoffers naar een "gerechtspsychiater", en die beschuldigt hen er vervolgens van dat ze hun klachten verzinnen of overdrijven en aan "geldgewin" doen : het zijn maw allemaal "profiteurs".

 

 

 

Op 23 januari 2020 publiceerde De Morgen haar onderzoek naar de 2de favoriete verzekeringsbedrog strategie : de voorafbestaande toestand.

 

Het onderzoek wees uit hoe verzekeringsartsen inbreken in medische dossiers om er hetzij op zoek te gaan naar iets wat tot een voorafbestaande toestand kan omgetoverd worden, hetzij om medische verslagen te gaan vervalsen zodat een voorafbestaande toestand gecreëerd kan worden als die niet zou bestaan.

 

Kort na de publicatie van het onderzoek in De Morgen werd Panorama door de VRT van het internet gehaald :

 

 

 

 

 

 

 

 

Politieke beïnvloeding van de VRT is niets nieuws als het op verzekeringen aankomt.

Lees hier meer.

 

 

De VRT plaatste tot op heden en ondanks herhaald verzoek de tientallen reacties van kijkers, vooral over zwarte lijst arts Chris Dillen, niet terug online. Hieruit blijkt dat de verzekeringsbelangen zwaarder wegen bij de VRT dan het maatschappelijk belang en dat er wel degelijk sprake is van politieke inmenging bij de VRT top. In "toeval" geloven we inmiddels niet meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Tips : wat te doen na een ongeval ?

February 8, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now