Deel uw

verhaal. 

 

Je bericht is goed verzonden

Opgepast !

Journalisten:

De bedoeling van deze website is een open informatieplatform aan te bieden van mensen voor mensen, waarbij u uw informatie, ervaringen, ideeën, voorstellen, tips, 'betrouwbare adressen', enz. met anderen kan delen - een soort 'forum' dus met slechts 1 onderwerp: het misbruik en de manipulatie door verzekeringsmaatschappijen en gerechtsdeskundigen in kaart brengen, kenbaar maken en bijdragen om deze wantoestanden een halt toe te roepen.  

 

De volgende berichten kan u ons via het contactformulier bezorgen en zullen op de blog gepubliceerd worden: 

 

1. het verhaal van uw ongeval, uw ervaringen met uw verzekering, uw advocaat, uw bijstandsarts, uw gerechtsdeskundige, uw rechtbank, ... maar vooral : welke oplossing hebt u er voor gevonden ?

2. uw oproep, als u wenst lotgenoten en sympathisanten te mobiliseren om u te ondersteunen op de rechtbank (vermeld in dat geval zeker datum, plaats, uur)

3. interessante artikels in de pers die gaan over (maatregelen om) bedrog van verzekeringsmaatschappijen en gerechtsdeskundigen (tegen te gaan)

4. uw advies mocht u een oplossing kennen voor het probleem van iemand anders / uw antwoord of reactie of tip op een eerder verschenen verhaal

5. meineedmelding ? U kan gratis beroep op ons doen. U dient ZELF in te staan voor de aanmaak van een video, blog of website en de verantwoordelijkheid ervoor te dragen. Stap 1 bestaat erin uw dossier over te maken ter studie. 

 

Maw: alle berichten die uw eigen dossier en tegelijk het dossier van lotgenoten kunnen helpen.

 

Opgepast: De feiten die u aanhaalt, dienen op de waarheid gebaseerd te zijn. Daarom vragen wij u om uw volledige identiteit te vermelden als u ons iets toestuurt voor publicatie. We publiceren geen anonieme verhalen. De bedoeling van deze website is niet om een (soms onterechte) heksenjacht tegen verzekeringsmaatschappijen, advocaten, artsen of gerechtsdeskundigen te voeren. Er bestaan ook eerlijke dossierbeheerders, advocaten, gerechtsdeskundigen e.a.. Zij hoeven niet het slachtoffer te worden van de misbruiken van hun collega's verzekeraars/gerechtsdeskundigen. Als u dat wenst, kunnen uw gegevens op de site wel weggelaten worden. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de gegevens die u ons bezorgt.

 

 

We nodigen allen uit om de link naar deze website te delen. Een 'like' van onze facebookpagina is welkom. Ook deze pagina kan u gemakkelijk met vrienden en familie delen. Vragen op uw antwoorden kan u krijgen in ons private forum.

 

 

U BENT NEDERLANDER ? Lees onze informatie voor de Noorderburen.

 

 

 

 

Ja, we hebben bewijzen van wat we beweren.

 

 

 

 

Nederland:

Vraag hier een onderzoek naar het verzekeringsbedrog in jouw dossier

DAGVAARDING  BELGISCHE  STAAT