Wie kan, steun de vzw We Are Sofie

November 26, 2019

Niet zozeer omwille van de medicinale cannabis, maar omdat het beleid van onze politici een toonbeeld is van hoe het NIET moet.

 

Miljarden worden gespendeerd aan zinloze uitgaven, maar die sectoren die de essentie vormen van een gezonde maatschappij worden uitgehold : gezondheidszorg, onderwijs, onpartijdige justitie.

 

Bovendien telt ons land honderdduizenden chronisch zieken, die stuk voor stuk aan hun lot worden overgelaten, terwijl er wel degelijk oplossingen bestaan om deze mensen verder te helpen.

 

Ouders met ongevalskinderen, of kinderen van ongevalsouders, belanden jaar na jaar in armoede omdat ze niet de nodige middelen voor behandeling of derdenhulp krijgen.

 

Bottom line : zieke mensen zijn niet rendabel en mogen dus niets (of zo weinig mogelijk) kosten.

 

Dat is geen deugdelijk beleid.

 

 

 

 

 

VZW We Are Sofie zamelt geld in om rechtzaak tegen Belgische staat te betalen

10/11/2019 om 22:19

 Print

VZW We Are Sofie zamelt geld in om rechtzaak tegen Belgische staat te betalen.Video: TV Limburg

 

 

 

MAASMECHELEN - 

VZW WeAreSofie organiseerde zondagmiddag een benefiet om een deel van de gerechtskosten van 15.000 euro te kunnen betalen. De 10-jarige Sofie Voncken lijdt al jaren aan zware epilepsie en functioneert beter dankzij medicinale cannabisolie. Maar die is in ons land illegaal. Vzw WeAreSofie heeft de Belgische staat nu gedagvaard voor het 'niet helpen van kinderen met een levensbedreigende ziekte'.

 

 

 

Bron :

 

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20191110_04709763/vzw-we-are-sofie-zamelt-geld-in-om-rechtzaak-tegen-belgische-staat-te-betalen

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Tips : wat te doen na een ongeval ?

February 8, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now