STICHTING ADVIESPUNT LETSELSCHADESLACHTOFFERS roept Nederlandse letselschadeslachtoffers op om deel te nemen aan (schijn)audit

November 20, 2019

De stichting stelt volgende modelbrief voor.

 

De bedoeling is om te vermijden dat enkel lichte schadegevallen beoordeeld worden of omgekeerd, enkel hele zware schadegevallen onderzocht worden.

 

in de praktijk zijn het immers steeds whiplash & TBI dossiers die afgewezen worden en met 0 à 5 % naar huis gestuurd worden.

 

 

De website van de stichting kan je hier ontdekken :

www.adviespuntletselschadeslachtoffers.nl

 

 

 

 

 

 

Universiteit van Utrecht Faculteit REBO Privaatrecht                                                                                                   t.a.v. Mw. Mr. dr. R. Rijnhout                                                                                                                                                        Newtonlaan 1                                                                                                                                                                          3584 BH   Utrecht

 

Geachte mevrouw Rijnhout,

Graag wil ik mij en mijn letselschadecasus bij uw instituut aanmelden vanwege het door de Minister en de Tweede Kamer verzochte onderzoek naar langdurige letselschades.

Ik meen dat mijn letselschadedossier, met ongevalsjaar …., zich goed leent voor serieuze opname in uw onderzoek.                                                                                                                                                                Helaas heb ik van de tegenassuradeur nog geen verzoek tot deelname ontvangen.

Graag ontvang ik per omgaande uw uitnodiging met de noodzakelijke documenten en voorwaarden inzake privacy/vertrouwelijkheid.

 

Met vriendelijke groet,

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Tips : wat te doen na een ongeval ?

February 8, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now