Verzekering(sarts)en eisen dat Koen Geens "smadelijke websites" censureert, enkele weken later verwijdert de VRT de Panorama-uitzending Onpartijdigheid Verzekerd en tientallen commentaren van slachtoffers

September 19, 2018

Steeds meer mensen vinden hun weg naar onze informatie, die ongevalsslachtoffers toelaat hun rechten te kennen en die het opstellen van valse medische verslagen danig bemoeilijkt.

 

Verzekeringsartsen vinden dat niet zo fijn en eisen nu dat Koen Geens aan justitie de opdracht geeft om "smadelijke websites" van het internet te verwijderen : de doofpot omtrent de structurele corruptie in justitie moet kost wat kost toe blijven.

 

Een strafonderzoek naar SMV wegens "laster", dat door het parket werd afgesloten eind 2016, is heropend. Omgekeerd werd geen enkele (straf)klacht tegen corrupte verzekeringsartsen onderzocht. Ze worden stuk voor stuk geseponeerd, sommige politiebureau's weigeren zelfs om de klachten te noteren. Wat Alain Heyrman overkwam kan je zien in de video hieronder, in het dossier Santens/AG is tot op vandaag en ruim 3 jaar na het indienen van de strafklacht nog steeds geen enkele gerechtsdeskundige verhoord.

 

Voor justitie en Koen Geens wordt het zo toch stilaan bijzonder moeilijk om enige geloofwaardigheid te behouden. Reeds tientallen jaren worden er klachten gemeld, maar nog nooit zijn de praktijken van ook maar 1 gerechtsdeskundige onderzocht, laat staan dat er ooit een verzekeringsarts veroordeeld werd.

 

 

 

Is er sprake van toeval of van politieke inmenging bij de VRT

 

Amper enkele weken na het gesprek bij kabinet Geens, verdween plots de Panorama uitzending "Onpartijdigheid Verzekerd" van het internet. Die uitzending, en in het bijzonder de tientallen reacties van Chris Dillen slachtoffers, lieten o.a. toe om Chris Dillen als gerechtsdeskundige te wraken. Niet zo fijn voor de verzekeringen, die in Chris Dillen sinds jaren een trouwe bondgenoot vinden die de ene na de andere invalide als "psychisch gestoord" omschrijft en van simulatie-aggravatie beschuldigt : de favoriete verzekeringsstrategie als er geen voorafbestaande toestand kan vastgesteld worden, in het bijzonder bij hersenletsel. Ook tal van Zaventem slachtoffers passeerden de revue bij Chris Dillen. Het is een publiek geheim hoe "eerlijk" hun letselschade afhandeling verloopt.

 

De VRT houdt de lippen stijf op elkaar en geeft geen enkele uitleg over het verdwijnen van deze informatie, die cruciaal is voor het maatschappelijk belang en een goed werkende justitie met onafhankelijke gerechtsdeskundigen beoogt.

 

Waarom zou de VRT "zomaar" de informatie over haar meest (her)bekeken Panorama uitzending ooit (ruim 400.000 kijkers) "plots" verwijderen ? Hoe verklaart de VRT dat ?

 

 

 

Meer informatie over de verdwenen Panorama interviews lees je hier :

 

https://info3701.wixsite.com/stopmisbruik/single-post/2018/08/11/VRT-verwijdert-getuigenissen-slachtoffers-Chris-Dillen-brengt-klein-verzekeringsbedrog-op-Terzake-zwijgt-miljardencorruptie-verzekeringssector-dood

 

 

 

Vind jij ook dat er een einde mag komen aan de doofpot ? Deel dan dit bericht met je familie en vrienden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Tips : wat te doen na een ongeval ?

February 8, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now