Met dit e-book kan je het bedrog in je dossier bewijzen EN je dossier opnieuw laten heropenen : de TBI mythes doorbroken - intellectuele valsheid in gerechtelijke medische expertises

September 29, 2017

Panorama klokkenluider Anke Santens publiceert vandaag een e-book dat de belangrijkste ‘mythes’ omtrent hersentrauma doorprikt.

 

Verzekeringsartsen die als gerechtsdeskundige aangesteld worden, stellen al tientallen jaren ongestoord valse medische verslagen op, die systematisch besluiten dat er geen hersenletsel is. Ze laten zinloze onderzoeken uitvoeren en weigeren om onderzoeken te laten

uitvoeren die wél hersenletsel kunnen bewijzen. Het gevolg hiervan is dat 55.000 TBI slachtoffers per jaar zonder schadevergoeding en dus zonder middelen voor behandeling en derdenhulp naar huis gestuurd worden, alhoewel 40 % levenslang invalide en arbeidsongeschikt wordt

zoals uit een recente overheidsstudie blijkt.

 

In gerechtelijke vonnissen staan bovendien dezelfde verzekeringsfabeltjes te lezen. Typische voorbeelden zijn dat er geen letsel kan optreden bij lage snelheid, bij minimale wagenschade, als de airbag niet in werking is getreden, als er geen bewusteloosheid was.

 

 

 

Dergelijke stellingen druisen in tegen de wetenschappelijke waarheid. Strikt genomen dienen deze rechters eigenlijk veroordeeld te worden wegens intellectuele valsheid in geschrifte. Dit grootschalig bedrog bestaat omdat ongevalsslachtoffers geen medische kennis hebben, bijstandsartsen net als gerechtsexperts meestal zelf voor verzekeringsmaatschappijen werken en de slachtoffers blaasjes wijsmaken en omdat er bij huisartsen, vaak het eerste aanspreekpunt na een ongeval, veel onwetendheid bestaat over de gevolgen van traumatisch hersenletsel. Verzekeringsartsen en gerechtsdeskundigen schrijven steeds dezelfde leugens in hun verslagen. Ministers Geens en De Block ontvingen 2 jaar geleden alle informatie die in dit e-book staat, maar stelden nog steeds geen onderzoek in en richtten nog steeds geen meldpunt op voor de duizenden slachtoffers van dit bedrog. Dan zit er maar 1 ding op : er zelf voor zorgen dat de medische waarheid de mensen bereikt. Als je de medische waarheid kent, kan je anticiperen op zo’n vals verslag en kan je deze intellectuele valsheid in geschrifte weerleggen. Dankzij dit e-book zullen tienduizenden mensen het bedrog in hun dossier kunnen bewijzen. Ik bied het gratis aan omdat niemand het ronduit onmenselijk bestaan verdient, waar dit verzekeringsbedrog voor velen toe leidt,’ zegt Anke Santens. ‘Ik wil in het bijzonder de artsen en professoren bedanken die meehielpen bij de totstandkoming van deze synthese’.    

 

 

 

Er komt nog een uitgebreidere, wetenschappelijk onderbouwde versie van dit e-book.

 

 

 

 

Hoe kan je dit e-book gebruiken ?

 

1. Gebruik het tijdens je medische expertise : neem het mee en als je je expert 1 van de stellingen in dit boek hoort zeggen, leg het dan voor zijn neus en stel hem de vraag : wat gaan we nu doen ? Eerlijk zijn of uw vervanging aanvragen en strafklacht indienen ? NEEM UITERAARD ALTIJD JE EXPERTISEZITTINGEN OP OF JE HEBT GEEN BEWIJS VAN WAT ER GEZEGD GEWEEST IS.

 

2. Gebruik het tijdens je procedure : voeg dit e-book toe als stuk bij je conclusies. Het bewijst dat je experts een vals verslag opstelden en de expertise niet eerlijk lieten verlopen. Het bewijst dat je rechten geschonden zijn. Het vermijdt dat je rechter ook 1 van de verzekeringsfabeltjes in zijn vonnis noteert.

 

3. Gebruik het voor een strafklacht : een arts die 1 of meerdere van de stellingen in dit e-book in zijn deskundigenverslag noteerde, pleegt zonder meer een strafbaar feit waar hij of zij voor veroordeeld kan worden.

 

4. Wat als je dossier al is afgesloten ? Het gebruik van valse stukken verjaart niet. Je hebt verschillende opties om je dossier opnieuw te laten heropenen : een strafklacht indienen met burgerlijke partijstelling, waarna je van de experts die valse verslagen opstelden je schadevergoeding kan vorderen, of een valsheidsprocedure opstarten voor de burgerlijke rechtbank. Je kan ook een procedure voeren genaamd 'herroeping van gewijsde' : dan moet de rechter opnieuw oordelen over jouw dossier. Je kan ook de Belgische Staat dagvaarden, die sinds jaren op de hoogte is van dit bedrog, maar nalaat om er iets aan te doen.

 

5. Mail de link naar het e-book door naar je huisarts, specialist, kinesist, psycholoog, ergotherapeut, maatschappelijk assistent, advocaat, ... zodat zij met kennis van zaken toekomstige slachtoffers kunnen verder helpen.

 

6. Help mee de link naar het e-book via sociale media te verspreiden zodat een maximaal aantal bedrogslachtoffers geholpen kan worden.

 

 

 

 

Hier kan je gratis

 

'De TBI mythes doorbroken - intellectuele valsheid in gerechtelijke medische expertises'

 

downloaden (klik op de foto) :

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Tips : wat te doen na een ongeval ?

February 8, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now