Advies

 HIER  KAN  U  IN  ALLE  VEILIGHEID  TERECHT :

 

ORGANISATIES  DIE  JE  MOGELIJKS  KUNNEN  BIJSTAAN  
ONAFHANKELIJKE  ADVOCATEN  EN  BIJSTANDSARTSEN

Wist u dat sommige advocaten en bijstandsartsen zowel voor verzekeringen als voor slachtoffers werken ? Soms is er sprake van belangenvermenging. U kan vermijden dat u hierin verwikkeld geraakt door van in het begin te kiezen voor een onafhankelijke advocaat en bijstandsarts die NIET voor verzekeringsmaatschappijen werkt.  

 

Indien advocaten of artsen wel voor beiden werken, controleer dan zeker hun neutraliteit en onpartijdigheid. Het is de enige manier om zeker te zijn dat enkel UW belangen verdedigd worden. Veel mensen komen halverwege hun medische expertise tot de vaststelling dat hun advocaat of arts weigert om bepaalde zaken te vragen of opdrachten uit te voeren, de boel vertraagt, soms tegenwerkt zelfs, en neigt om mee te werken met de verzekering van tegenpartij - en niet met u ... 

 

Neem geen risico en controleer of u wel op een veilig adres zit. We plaatsen een veilige lijst advocaten, artsen en bijstandsartsen op ons forum. Ook publiceren we een lijst van advocaten, artsen en bijstandsartsen die meewerken met de verzekeringen - en waar u dus beter ver vandaan blijft.

 

U kan deze informatie vervolgens gebruiken om de vervanging van een koopbare gerechtsdeskundige te vragen aan de rechter of om de aanstelling van een nieuwe advocaat te bekomen.

 

Opgepast: sommige advocaten en raadsgeneesheren maken via het internet reclame voor zichzelf en geven zich uit voor "onafhankelijk" maar zijn dit echter niet ! Laat u niet bedotten door mooie praatjes of beloftes, consulteer het forum.

 

 

 

 

 

REGISTREER JE VOOR DE LETSELSCHADEBIBLIOTEEK

Nederland : Letselschade Zwartboek is er - klik hier

CHECK STEEDS DE ZWARTE LIJST VAN CORRUPTE ARTSEN

Overzicht van de intellectuele valsheden die in ieder expertiseverslag terugkeren

Koen Geens is hier van op de hoogte, maar laat begaan.

DELAY, DENY, DEFEND

is de strategie die in jouw dossier wordt toegepast

VRAAG HIER EEN ONDERZOEK NAAR HET VERZEKERINGSBEDROG IN JOUW DOSSIER

DAGVAARDING  BELGISCHE  STAAT

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Letselschade bibliotheek

Ontdek de letselschade bibliotheek

Go to link