GRATIS

REGISTRATIE -

 

DAGVAARDING

Belgische Staat.

OMDAT ER GRENZEN ZIJN.

REGISTREER JE HIER

DEELNAME  IS  GRATIS
 

FAQ

Frequently asked questions

Kan ik anoniem registreren ?


Je naam en email adres dien je in te vullen. Deze gegevens zijn enkel bekend bij SMV. Deze gegevens verschijnen m.a.w. nergens op het internet. Niemand weet dat jij je registreert.
Kan ik na registratie van mening veranderen ?


Ja. Je registratie verplicht je tot niets. Je registratie laat je toe om op de hoogte te blijven en - indien je dat wenst - de Belgische Staat te dagvaarden. Je kan maar "moet" dus niet de Belgische Staat dagvaarden als je registreert.
Wie kan deelnemen aan de dagvaarding van de Belgische Staat ?


Alle verzekeringsslachtoffers die te maken hebben met letselschade en / of invaliditeit en / of handicap en / of arbeidsongeschiktheid en / of chronische ziekte en / of medische fout. Dat betekent : alle slachtoffers van de private verzekeringsmaatschappijen (AG Insurance, AXA, Ethias, KBC, ...) maar ook alle sociaal verzekerden (FOD, Medex, Fedris, voormalig FMO, ziekenfonds, ...) en ook slachtoffers die een (straf)klacht indienden (bij de Orde der Artsen, het parket, de onderzoeksrechter, ...) waar nooit passend gevolg aan werd gegeven. Kortom : iedereen die ooit een vals expertiseverslag ontving van een (verzekerings-, controle-, arbeids-, adviserend, ...) geneesheer.
Wat gebeurt er na mijn registratie ?


Via email word je op de hoogte gehouden. Niet alle informatie wordt publiek gepubliceerd.
Kan ik me ook uitschrijven ?


Je kan je op ieder moment uitschrijven. Je ontvangt dan geen updates meer.
Ik kreeg een vals expertiseverslag van een architect-gerechtsdeskundige, accountant-gerechtsexpert, ... - kan ik ook deelnemen ?


Neen. De dagvaarding van de Belgische Staat betreft in dit stadium enkel medische expertises.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now