De volledige Zwarte Lijst is er

October 16, 2015

 

 

 

 

Deze lijst wordt regelmatig ge-update en aangevuld op basis van uw meldingen. We vragen u om steeds aandachtig te zijn voor schrijfwijze en vragen u om volledig te zijn (ook voornaam en gemeente/stad vermelden aub). 

 

Deze lijst omvat in hoofdzaak verzekeringsartsen, ook 3 tandartsen, enkele artsen van ziekenfondsen / overheidsinstellingen en gerechtsdeskundigen. Ze telt momenteel 353 namen en is gebaseerd op bijna 600 meldingen.

 

Enkele van de experten in deze lijst zijn "matig" : dwz ze stellen zich soms relatief correct op en houden het bedrog beperkt ; in andere gevallen gaan ze dan weer zwaar de minimalisatietoer op. De ene expert is de andere niet. Soms is het moeilijk te bepalen : voegen we een arts toe aan de zwarte lijst, of niet ? Anderzijds : stel u hebt een fantastische buurman. Hij heeft u al 100 keer geholpen. Maar op een dag neemt hij een geweer en schiet hij iemand dood. Mag hij iemand doodschieten omdat hij al 100 keer geholpen heeft ?

 

Enkele van de experten in deze lijst zijn op pensioen of overleden. Ze staan er toch op omdat bedrogdossiers soms jaren meegaan in ellenlange procedures. We denken aan corruptiekopstuk Roland Watteyne, die recent gestopt is bij de Brugse politierechtbank. 10 tot 20 jaar na het opstellen van een vals deskundigenverslagen, dragen de mensen daar in beroep of Cassatie nog steeds de gevolgen van. Deze mensen maken vaak geen schijn van kans in beroep of Cassatie op basis van een verslag van soms 20 jaar oud. Deze mensen moeten de kans krijgen om op 1 of andere manier te kunnen aantonen dat hun gerechtsdeskundige niet (altijd) onpartijdig opgetreden is.

 

Sommigen van de experten bouwden heuse onderlinge samenwerkingsverbanden uit en schuiven dossiers naar elkaar door, zodat het resultaat van de expertise al op voorhand vast staat. U vindt hen apart terug in de categorie "hele erge". Per expert leest u ook voor welke verzekeringen zij werken. Dit zijn de artsen die doelbewust valse medische verslagen opstellen en eigenlijk flagrant liegen. Ze horen thuis in de gevangenis. Op de website van Stop Misbruik Verzekeringen staan verschillende vaste samenwerkingsverbanden, vb. Dillen - De Ruyter - Liessens ; Tack - Colpaert - Baeke - Decorte ; Meersman - Quintens.

 

Op vandaag kan elk van de experten op deze Zwarte Lijst in principe aangesteld worden door een rechtbank.

 

We menen dat de artsen op deze lijst in GEEN GEVAL in het toekomstig "nationaal register" dat Minister Geens wil creëren, thuishoren. Een vos ...

 

Echt "eerlijke" experten vindt u niet op deze lijst. Deze staan op de veilige lijst op het forum.

 

We hopen spoedig positieve berichten te mogen krijgen over de artsen op deze lijst, zodat we hen heel snel van de lijst mogen afhalen. Fouten kunnen steeds rechtgezet worden.

 

Deze lijst verdwijnt zodra er voldoende beschermingsmaatregelen bestaan vanuit de wetgever, met passende controle en strenge sancties in geval van meineed en / of na heropening van bedrogdossiers die alsnog correct afgesloten worden.

 

U vindt de lijst hier.

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us
  • Facebook Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
Featured Posts

Algemene informatie over bedrogstrategieën van verzekeringen en koopbare gerechtsdeskundigen

May 1, 2013

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now