Je bent niet alleen

May 1, 2013

Je start aan een medische expertise in vol vertrouwen. Je verwacht dat je medisch dossier en je letselschade eerlijk beoordeeld zal worden.

 

Dan krijg je je eerste 'deskundigenverslag' van het bijkomend onderzoek. Je hebt het gevoel dat er met een hamer op je hoofd geslagen is. Ben jij gek of is die dokter gek ? Wat zet die in godsnaam op papier zeg ?

 

Dan krijg je je tweede 'deskundigenverslag' van het bijkomend onderzoek. Je begint te twijfelen aan de onpartijdigheid van je expertise. Je begint "stront te ruiken". Maar niemand gelooft je. Jij liegt en overdrijft, je bent een profiteur, en de gerechtsdeskundige heeft altijd gelijk. Geen paniek, dat doen de koopbare gerechtsdeskundigen met de meeste van ons.

 

Dan krijg je je voorverslag. Dan pas besef je ten volle in welke corruptiepraktijken je verzeild bent geraakt. Je zoekt hulp maar je botst tegen een muur van onwil en stilzwijgen bij artsen, advocaten, rechters, 'hulporganisaties', enz..

 

Je spendeert uren - en een fortuin - om uitgebreid te antwoorden op alle leugens die de 'gerechtsdeskundige' heeft neergepend. Hij negeert al je opmerkingen en herneemt zijn besluiten uit het voorverslag. Met een beetje geluk krijg je hier of daar 1 tot 3 % bij. Maar daar heb je dus niets aan als je totaal arbeidsongeschikt bent.

 

Voor de gerechtsdeskundige is hier jouw dossier afgesloten. Voor jou begint het pas.

 

Je bent niet alleen. Deel je verhaal. Samen kunnen we elkaar helpen.

Please reload

Follow Us
  • Facebook Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
Featured Posts

Algemene informatie over bedrogstrategieën van verzekeringen en koopbare gerechtsdeskundigen

May 1, 2013

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now